неділю, 28 лютого 2016 р.

У рамках взаємовідвідування уроків пройшли відкриті уроки вчителів суспільно – гуманітарного циклу : вчителя історії та правознавства Добриці Н. І. та вчителя української мови та літератури Гузь С.І.  
                                           
 Добриця Н.І. дала відкритий урок у 6 класі з теми «Архітектура і мистецтво Стародавньої Греції». Це був урок – подорож у 5 століття до нашої ери. У ролі екскурсоводів виступили самі ж учні 6 класу. Перепусткою до Греції були завдання, а саме вікторина, знання якої дали можливість учням  уявно зайти до Греції. Діти гідно долали різні перешкоди, що поставали на їхньому шляху. Вони розповідали різні легенди: і про створення Афін, і про Богів, які увіковічнені у мармурових статуях міста. Знайомили з архітектурними спорудами, які знаходяться в Акрополі. Учні повідали про скульпторів Стародавньої Греції, про гончарну та живописну справу жителів того часу. А насамкінець учні 6 класу зачитали пам΄ятку для сучасних туристів про відомі місця Акрополя.                                                               
Урок пролетів непомітно, присутні  отримали масу приємних вражень від уроку. Вчителі щиро подякували за таку плідну роботу вчителю та учням 6 класу.





Гузь С.І. дала відкритий урок у 8 класі з теми «Звертання. Будова звертання. Розділові знаки при звертанні». Урок був побудований на матеріалі творчості Лесі Українки» і приурочений 145 річниці з Дня народження письменниці. 





Немає коментарів:

Дописати коментар