четвер, 26 квітня 2018 р.

ВІДКРИТИЙ УРОК З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

У рамках відкритих уроків методоб΄єднання  суспільно-гуманітарних предметів 26.04.2018 року в школі було проведено відкритий урок з англійської мови в 6 класі з теми «Шкільне життя». Урок підготувала й провела вчитель англійської мови Синиця Вікторія Олександрівна.  Мета уроку: ознайомити з новими лексичними одиницями, формувати навички читання, навчити монологічного й діалогічного мовлення; розвивати культуру мовлення й письма; виховувати усвідомлення важливості навчання.   
 На уроці були використані пасивні, активні та інтерактивні методи навчання. Для створення комфортних умов роботи було представлено необхідне обладнання та матеріали: мультимедійна дошка, відео презентація, картки для роботи у групах, підручник.          
Учні виконували групові та індивідуальні завдання, виконували рухливі вправи, інсценізували діалогічні вправи за ролями, вміло вели діалог один із одним та вчителем, працювали усно й письмово.                                             
 Під час уроку учні проявляли високий інтерес та активність, практикували застосування свого словникового запасу. Урок пройшов у легкій невимушеній атмосфері.                                                                       
Колеги подякували  за цікавий урок та оцінили роботу вчителя на високому рівні, відмітили досить вільне володіння учнями англійською мовою, активність кожного.                                                                                        
Мета, що була поставлена вчителем, повністю досягнута.














Немає коментарів:

Дописати коментар